Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerbia: eldőlhetett a bajnoki cím, Holenderék elvesztették a rangadót – videóval

A szerb bajnokság (Super Liga) 30. fordulójában játszották a két ősi rivális egyedülálló rangadóját, amelyre normális esetben (értsd szurkolók előtt) joggal kapná fel a fejét egész Európa a lelátói megmozdulásokból kifolyólag…

A szerb élvonal 164. klasszikus fővárosi rangadóján címvédő és éllovas Crvena zvezda gárdája 1-0-s győzelmet aratott a Partizan Beograd felett a Marakanában. A vendégek soraiban a kezdőcsapat tagjaként kapott helyet a magyar válogatottban lesérülő Holender Filip, akinek vezérletével a Partizan vendégeként is aktívabbnak bizonyult az első játékrész során, de mindkét csapat kizárólag kihagyott lehetőségekig jutott. A második felvonás első negyedórájában viszont a Crvena bevitte a három pontot érő találatot, miután Kanga szögletét Mirko Ivanic fejelte védhetetlenül a hosszú sarokba. A Partizan ugyan a végsőkig rohamozott az egyenlítésért, képtelenek voltak betalálni, így egygólos vereséget szenvedtek. Holender 87 percet töltött a pályán, csak a hajrába cserélték őt le. Győzelmével a Crvena 12 pontra növelte előnyét legfőbb riválisa előtt a bajnokság élén nyolc fordulóval a szezon vége előtt.

Keddi vereségével a vajdasági Topolyai SC a hetedik helyre csúszott vissza a táblázaton, a következő fordulóban pedig a harmadik helyezett Csukaricski otthonába látogat szombaton.

Crvena zvezda – Partizan Beograd 1-0 (0-0)
Gólszerző: Ivanic (58.) ill.

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye