Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyelőre nem csatlakozhat a kerethez a sérült támadó – HIVATALOS

A világbajnoki selejtezők megkezdésére készülő magyar válogatott egyelőre két sérült játékosára sem számolhat, akiknek állapotáról a szövetség hétfő este adott tájékoztatást…

Az MLSZ közösségi oldalának tájékoztatása értelmében a múlt hétvégén a Partizan Beogradban megsérülő Holender Filip egyelőre nem csatlakozik a magyar válogatott telki edzőtáborában készülő keretéhez hátsérülése következtében, azonban ha a támadó állapota javul, akkor még elképzelhető, hogy utólag csatlakozni fog a csapathoz.

Emellett az is eldőlt, hogy a svájci Lugano csapatában légióskodó Kecskés Ákos sérülése nem súlyos, így a hátvéd marad a csapattal, és bár a lengyelek elleni csütörtöki fellépést ki fogja hagyni, elképzelhető, hogy San Marino vagy Andorra ellen már bevethető lesz.

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya, Marco Rossi rendkívül izgatottan várja a selejtezősorozat megkezdését.

A magyar válogatott március 25-én Lengyelország ellen kezdi meg a vb-selejtezősorozatot a Puskás Arénában, majd három nappal később San Marinóban, március 31-én pedig Andorrában lép pályára. A csoport tagja még Anglia és Albánia nemzeti válogatottja.