Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane reagált arra, hogy ő lehet a Juventus következő edzője

Zinedine Zidane-t mostanában többször szóba hoztak a Juventusszal, amire a francia szakember reagált is a Bajnokok Ligája-győzelmüket követően. 

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane a 3-1-re végződő győztes Bajnokok Ligája-negyeddöntő odavágója után beszélt a sajtó munkatársaival, ahol bevallotta, hogy “még mindig nagyon fontos számára a Juventus”.

A torinói gárda jelenlegi edzője, Andrea Pirlo alatt nagyon inog a pad, és ha ma este kikapnak a Napolitól, nagyon valószínű, hogy távozni fog. A Juve jelenleg csak a negyedik a bajnoki tabellán, a BL-ből pedig már búcsúztak, ahonnan ráadásul a Porto ejtette ki őket.

Zidane játékosként öt évig játszott a Juventusban, ahol többek között két Serie A-t is nyert, mielőtt 2001-ben átigazolt a Real Madridba. A francia szakember nyilatkozatában nem zárta ki teljesen, hogy egyszer visszatér majd korábbi klubjához.

“Olaszország mindig is különleges helyet fog elfoglalni a szívemben, mivel öt évet töltöttem Torinóban és a Juventusnál, így még mindig nagyon fontosak a számomra”

– mesélte Zidane a Sky Italiának.

“Hogy látom-e a jövőm a Juventusnál? Jelenleg itt vagyok, de majd meglátjuk.”

Zidane állása is forgott már veszélyben a szezonban a Real Madrid igen hullámzó teljesítménye miatt, de a legújabb hírek szerint ki fogja tölteni 2022-ig szóló szerződését a királyi gárdánál.