Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét megműtötték a Barcelona játékosát, további hónapokig nem játszhat – HIVATALOS

A közelmúltban kezelésekre hazájába utazó brazil irányítóval kapcsolatban a minap friss hírek láttak napvilágot, melyek szerint további hónapokat kell kihagynia…

A Barcelona brazil csillaga, Philippe Coutinho a hétfői napon újabb térdműtéten esett át nem javuló sérülése miatt, melyet követően a katalán klub annyit közölt, hogy lehet ebben a szezonban már nem léphet pályára. Azóta a brazil válogatott csapatorvosa, Rodrigo Lasmar kijelentette, hogy 28 éves labdarúgó legalább augusztusig biztosan nem játszhat:

“Sajnos, nem fog felépülni a Copa Americáig. A visszatérésének időpontja attól függ, hogyan reagál a kezelésekre. Óvatosnak kell lennünk, és nem fogunk jósolgatni.”

Coutinho az idei szezonban csupán 14 mérkőzésen tudott pályára lépni, mivel ősszel izomsérülésből kifolyólag egy hónapig harcképtelen volt. Decemberben kezdett el újra egyre több lehetőséghez jutni, ám képtelen volt túl sokáig egészséges maradni, és a játékban is adós maradt az eredményes teljesítménnyel. Az idény eddig eltelt szakaszában mindössze két találat és három előkészítés fűződött a nevéhez, múlt év végi sérülése óta már harmadik alkalommal operálták meg.

Öröm az ürömben, hogy Coutinho kevesebb mérkőzésszáma miatt a Barcának nem kell további pénzösszeget fizetnie a játékosért a Liverpoolnak egy korábbi megállapodás értelmében.