Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Szerződést hosszabbított magyar válogatott játékosával az RB Leipzig! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig együttese hivatalos fórumain jelentette be, hogy szerződést hosszabbított a magyar válogatott hátvéddel, Willi Orbánnal.

A Gulácsi Pétert és Szoboszlai Dominikot is soraiban tudó RB Leipzig gárdája a mai nap folyamán bejelentette, hogy meghosszabbította a harmadik magyar, Willi Orbán szerződését. A 28 esztendős hátvéd 2025-ig szóló kontraktust írt alá a “Vörös Bikákkal”. Orbán az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon örülök és rendkívül büszke is vagyok, hogy folytathatom a megkezdett utam az RB Leipzignél. 2015-ös érkezésem óta rengeteg mindent átéltünk már, de még messze vagyunk a végétől. Sok tennivalónk van még és szeretnék ebben a Leipzig segítségére lenni. Lipcse a második otthonommá vált, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2025-ben már 10 éve a csapat részesének mondhatom majd magam. Nem volt nehéz meghoznom ezt a döntést, mivel nagyon szeretem a klubot és a szurkolóinkat.

Willi Orbán 2015-ben érkezett a Leipzighez a Kaiserslautern alakulatától. A lipcsei klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 189 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 18 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A magyar válogatottban 2018 októberében bemutatkozó játékos piaci értékét 14 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.