Nyitott a maradásra a Barca támadója – sajtóhír

Legutóbb a Liverpool érdeklődéséről számoltunk be vele kapcsolatban, a legfrissebb spanyol lapértesülések szerint viszont maradni fog az FC Barcelona alkalmazásában a korábbi tékozló játékos…

A Marca legfrissebb információi szerint a Barcelona csapata hamarosan meg fogja hosszabbítani Ousmane Dembélé 2022 nyaráig érvényes szerződését a csapatnál, miután a francia légiós rendkívül elkötelezett a további együttműködést illetően.

Mint ismeretes, a 23 esztendős csatár az elmúlt szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Az idei kiírásban viszont újra egyre hasznosabb tagja tud lenni a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 36 mérkőzés alatt tíz találatot jegyzett eddig a 2020-2021-es kiírásban, legutóbb például a 90. percben szerzett győztes gólt.

Dembélé egyelőre még mindig tudta beigazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól. Számos sérülése és pályán kívüli kihágása révén korábban sokszor adódtak nézeteltérései a klubon belül, de miután megannyi alkalommal hiába próbáltak meg eladni, úgy tűnik, hogy a régi-új elnök számítana a tehetséges csatárra, aki előtt adott esetben még hosszú jövő állhat a Camp Nouban.

Dembélé megszerzése iránt az említett “vörösök” mellett az utóbbi időben a Manchester United és a Juventus csapata mutatott komoly érdeklődést.