Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Ellenállásra szólította fel csapatát Simeone!

Az Atlético Madrid trénere egy sajátos gondolatmenettel üzent csapatának a Real Betis elleni pontvesztést követően.

Mint ismert, az Atlético csupán 1-1-es döntetlent ért el Sevillában, amivel szinte teljesen elolvadt korábbi tetemes előnye a Reeal Madriddal (már csak 1 pont) és Barcelonával (2 pont) szemben.

Diego Simeone szerint épp itt az ideje az ellenállásnak!

“Az ellenállás idejét éljük!” – Idézi az As a “matracosok” trénerét.

“Ellenállás. Ez a szó mindig is vonzott engem, és most épp itt az ideje, hogy a csapatom is ellenálljon ezekben a nehéz időkben, pont úgy, ahogyan azt a társadalomban is láthatjuk nap mint nap.” – Folytatta Simeone utalva arra, hogy a gyengébb forma oka az is, hogy több kulcsjátékosa is sérült (Luis Suárez, Marcos Llorente, Moussa Dembele és Geoffry Kondogbia) vagy a Betis ellen sérült meg (Joao Félix, Kieran Trippier).

“A Betis jobban játszott nálunk a második félidőben, alaposan megszenvedtünk ellenük. Hogy aggódok-e? Nem, egyáltalán nem. Hiszen ismerem a játékosaimat, akik bármeddig képesek lesznek elmenni a céljaink érdekében!” – Így Simeone.

“Meglátjuk mi történik a bajnokságban. Bárkinek lehet még rossz sorozata. Reméljük a mienk ezzel a döntetlennel véget ért. Határozott és erős lépést tettünk a bajnoki cím felé a szezon korábbi szakaszában, mostanra viszont mind a Barcelona és a Real Madrid visszaküzdötte magát. Várni fogjuk őket, és ahogy mondtam, meglátjuk mire leszünk képesek!” – Jegyezte még meg az argentin tréner.