Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi kedvencét igazolná le Mourinho – sajtóhír

A vasárnap újabb rangadót elveszítő Tottenham együttese állítólag már a mielőbbi nyári erősítéseken dolgozik, a nemzetközi sajtó szerint szóba került a portugál menedzser korábbi kedvelt játékosának szerződtetése…

A 90min információi szerint – természetesen – José Mourinho korábbi kedvelt játékosa, Marouane Fellaini is a Tottenham lehetséges célpontjai közt szerepel a nyári átigazolási időszakban, ráadásul a forrás szerint a játékos is szívesen dolgozna ismét együtt a Special One-nal.

A 33 esztendős belga válogatott középpályás nem sokkal Mourinho kirúgása után, tavaly januárban hagyta el közel hat esztendő után a Manchester United együttesét, és szerződött a kínai Szuperligába, ahol Shandong Luneng színeiben minden sorozatot beleszámítva 57  mérkőzés alatt 20 gól és 5 előkészítés fűződött a nevéhez. Mint ismeretes, a portugál stratégának egyik állandó csapattagja volt Fellaini anno a “vörös ördögöknél” eltöltött időszak alatt, így egyáltalán nem számít meglepetésnek, hogy Mourinho visszahívná őt a Premier League-be.

Legutóbbi vereségével a Spurs már csak a hetedik helyen áll a PL tabelláján, hat pont hátrányban a negyedik helyet birtokló West Ham United együttesétől.