Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar döntött a jövőjéről – sajtóhír

A közelmúltban inkább a balhéja miatt kiállításával a címlapokra kerülő Neymar jövője iránt sok találgatás zajlott a közelmúltban, de úgy látszik biztosak lehetünk további sorsában…

Fabrizio Romano értesülései szerint Neymar mindenben megállapodott a Paris Saint-Germain vezetőségével abban, hogy a jövő nyárig érvényes szerződését hamarosan további négy évvel, 2026-ig meghosszabbítja.

Állítólag megállapodás részét képzi, hogy a brazil klasszis markát jelentős összegű bónusz ütheti, ha a csapat megnyeri a Bajnokok Ligáját. Az átigazolási szakértő a France Football forrásaira hivatkozva jelentette: “Neymar maradni akar a PSG-ben. Látja, ahogy a csapat fejlődik, kedveli a jövőképet”.

A 29 éves brazil kiválóság jelenleg a negyedik szezonját tölti a párizsi klubnál, ahová a Barcelonától igazolt át világrekordot jelentő 222 millió eurós átigazolási díj ellenében, és eddig minden sorozatot figyelembe véve 106 mérkőzésen 83 gólt szerzett a csapat színeiben. Neymar a mostani idényben 18 tétmérkőzésen összesen 13 gólt szerzett és öt gólpasszt adott, ám sorozatos sérülései miatt meglehetősen kevés lehetőséghez jut, ám az elmúlt hétvégén ismét visszatért és készen áll a nagyobb feladatokra.

Ugyanakkor a PSG-nél töretlen a bizalom irányába, és a francia forrás szerint mielőbb hosszabb távra le akarják kötni őt, hogy jelenlétével újabb aduász legyen a kezükben Lionel Messi hőn áhított leigazolása érdekében.