Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Igazi csapat vagyunk, és ezt megmutattuk a Bayern ellen!”

A Bayern München elleni visszavágón remekül futballozó Neymar szerint megmutatták, hogy milyen egységes csapatuk van, ahol mindenkit a közös cél elérése vezérel.

“A vereség ellenére nagyon boldog vagyok. Nagyszerá ellenféllel találkoztunk, de úgy gondolom mi is megmutattuk, hogy milyen nagyszerű csapat vagyunk!”  – Idézi a párizsi szerződése meghosszabbítására készülő brazil klasszis meccs utáni gondolatait az RMC Sport.

“Kiejtettük a Bajnokok Ligája címvédőjét! Az elődöntőben vagyunk. Sok munka vár még ránk, de úgy érzem készen állunk! Igazi, nagy betűs csapat lettünk, megtanultunk egy közös célért és egymásért is küzdeni. Marquinhos például, sérülése ellenére végig velünk volt, a szünetben is beszélt hozzánk, szervezett bennünket. De említhetném például Di Mariat, aki elképesztően sokat dolgozott, megállás nélkül rohant ma is a pályán.” – Folytatta Neymar, kijelentve még azt is, hogy végre abszolút versenyképes csapat lett a PSG a nemzetközi fronton is.

Az RMC Sportnak nyilatkozott a meccsről a párizsiak csapatkapitányi karszalagját kedd este viselő Presnel Kimpembe is. A világbajnok francia középhátvéd Neymarhoz nagyon hasonló gondolatok osztott meg.

“Elveszítettük a találkozót, de egy nagyon komplett és egységes teljesítményt nyújtottunk. Büszkék lehetünk a Bayern elleni két meccsen nyújtott teljesítményünkre, úgy gondolom, élveztük mindkét találkozót. Külön öröm, hogy saját nevelésű játékosokkal értünk el ilyen sikert. Itt van például Colin Dagba, aki ma abszolút bizonyított, elképesztően összpontosítva játszott! A PSG mint klub, mindig jobbra törekszik, növekedni akar. A múltban nem igazán sikerült az áttörés a Bajnokok Ligájában, de tanultunk a hibáinkból. a mai nap egy igazi háború volt, egy komoly ütközet, amelyet meg akartunk nyerni! Hálásnak kell lennünk a szurkolóinknak is, akik ha nem is lehetnek a lelátókon, végig éreztetik velünk, hogy mennyire mellettünk állnak!” – Így Kimpembe.