Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megfenyegette a szövetséget az egyik klubvezető

Az olasz szövetség a csapatok elnökeivel tartott keddi ülésén a Napoli egyébként is saját stílussal rendelkező első emberétől érdekes gondolatok hangzottak el…

 

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis azt kifogásolta, hogy a szövetség egyelőre továbbra is zárt kapus mérkőzéseket tervez, a klubok pedig ezzel jelentős bevételektől esnek el. A beszámolók szerint a sportvezető a következőképpen szólalt fel, amely habitusát ismerve, egyáltalán nem tűnik róla elképzelhetetlennek:

“Miért törődnék a korlátozó intézkedésekkel, ha nem nyitjuk meg a stadionokat? Ha ez így marad, akkor nem fogjuk elkezdeni a bajnokságot és beperellek mindannyiótokat.”

Mint ismeretes, a Serie A 2020-2021-es idényének hátralévő részében már biztosan zárt kapuk mögött tervezik lejátszani a mérkőzéseket, és a fenti fenyegetésből úgy tűnik, hogy a szövetségnek hasonló tervei lehetnek a következő évad megkezdésére is.

A 71. életévében járó, hazájában közismert filmproducer 2004 óta tulajdonosa a nápolyi csapatnak, tavaly szeptemberben pedig ő maga is megfertőződött a koronavírussal.