Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid sztárjával erősíthet a Manchester United – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint az érintett felek előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egymással, hogy a Real Madrid jelenleg koronavírussal-fertőzéssel bajlódó játékosa hamarosan átigazoljon a Manchester United együtteséhez…

A Daily Mail információi szerint a Real Madrid jövő nyáron lejáró szerződésű klasszis hátvédje, Raphael Varane klubváltásáról előrehaladott tárgyalások folynak, és minden valószínűség szerint akár már nyáron átigazolhat a Manchester United csapatához.

A 27 éves francia hátvéd már tíz éve szolgálja a “blancókat”, és ugyan korábban egyes források már megszellőztették a távozását, a madridi klubnál sokáig továbbra is ragaszkodtak hozzá, most mégis egyre inkább úgy tűnik, hogy beadhatják a derekukat a fokozódó angol nyomásnak. A világbajnok labdarúgó már több mint 350 tétmérkőzésen lépett pályára a “királyi gárda” színeiben, aktuális szerződése pedig még 2022-ig köti őt biztosan a csapathoz. Az angol forrás szerint Varane eladására mintegy 60 millió font ellenében kerülhet sor.

Mint ismeretes, a rutinos védőt korábban a United városi riválisa, a minap a BL-elődöntőbe jutó Manchester City is megkörnyékezte már, de úgy tűnik, hogy a “vörös ördögök” lehetnek a favoritok érte.