Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “megérdemelten jutottunk tovább”

Ahogyan arról beszámolunk, a Real Madrid csapata a két évvel ezelőtti döntő “visszavágóján” gól nélküli döntetlent ért el a Liverpool otthonában, így 3-1-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában…

A továbbjutás magabiztos kiharcolásra után a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane is elégedetten értékelt a szerda esti sajtótájékoztatón:

“Tudtuk, mire számíthatunk ezen az estén, tudtuk, hogy szenvednünk kell, de túl kell esni az ilyen mérkőzéseken, és a végén elértük, amit akartunk: a továbbjutást. Álltuk az ellenfél rohamait, büszkék lehetünk a teljesítményünkre. Tudtuk, hogy a Liverpool azonnal nekünk támad, és az sem volt titok, hogy nagyon jó első negyedórákat produkálnak, és most is nagyon jók voltak ebben a szakaszban. Be kellett ásnunk magunkat a tizenhatosunkra, ezt megtettük, és tovább is jutottunk. Kisegítették egymást a játékosaim, ahogyan mindig is szokták.

Mi mindig még többet akarunk… Még semmit sem nyertünk, ám Európában és a hazai ligában is harcban állunk az aranyéremért. Egy hét alatt három nagyon fontos mérkőzésünk volt, elégedett vagyok az eredményekkel. Megérdemelten jutottunk tovább, és lendületet ad nekünk ez a siker az idény hajrájára.”

A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Chelsea lesz a “királyi gárda” ellenfele, a párharc első mérkőzését két hét múlva rendezik Madridban.