Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: A Real Madrid jutott az elődöntőbe!

Az Anfield Road-on elért gól nélküli döntetlennel a Real Madrid bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, és készülhet a Chelsea elleni párharcra.

Nagy erőket mozgósított a Liverpool azért, hogy a számára oly fontos korai vezető találatot megszerezhesse. A “vörösöknek” meg is voltak a lehetőségei az első játékrészben, Mohamed Salah például már az első percekben szemben állt Thibaut Courtois kapussal, ám lapos lövésénél a hórihorgas belga lábbal védeni tudott.

Veszélyes volt a Liverpool a Real Madrid kapujára, ám az angolok ha éppen nem Courtois védett, megoldották egy gyengén sikerült lövéssel – Nem akart összejönni a gól Jürgen Kloppéknak, és nem is jött a szünetig.

A Real Madrid legveszélyesebb momentuma egy Benzema-kapufa volt, a bal oldalon kevergető francia egy sunyi lövéssel próbálkozott, de csak a lécet találta el a félidő derekán.

A szünet a Real Madrid még annyira sem volt veszélyes Alisson kapujára, de nem is elsősorban a madridiaknak kellett rohamozniuk… A Liverpool próbálkozott, próbálta bedarálni a Realt, ám a spanyolok szervezett és zárt védekezése ellen nem igazán találta az ellenszert Jürgen Klopp csapata.

A végletekig egységes, az időt is nagyon profin menedzselő Real Madrid így még csak gólt sem kapott az Anfielden, és készülhet a Chelsea elleni elődöntőre.

Liverpool – Real Madrid 0-0 (0-0)
Anfield Road, Vezette: Björn Kuipers (holland)
Gólszerzők: –
Sárga lap: Robertson (25.), Phillips (59.) illetve Casemiro (25.)
Piros lap: –

Liverpool: Alisson – Robertson, Kabak (D. Jota, 60.), Phillips, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Fabinho, Milner (Thiago, 60.) – Salah, Mané (Oxlada-Chambarlain, 82.), Firmino (Shaqiri, 82.). Menedzser: Jürgen Klopp

Real Madrid: Courtois – Valverde, Militao, Nacho, Mendy – Casemiro, Modric, Kroos (Odriozola, 72.)- Asensio (Isco, 82.), Benzema, Vinícius (Rodrygo, 72.). Vezetőedző: Zinedine Zidane

Továbbjutott a Real Madrid, 3-1-es összesítéssel…