Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: “Harry Kane-nek most kellene távoznia!”

Meglehetősen egyértelmű véleményt fogalmazott meg Alan Shearer Harry Kane jövőjét illetően.

A korábbi angol gólzsák szerint a Tottenham csatára számára elérkezett az idő, hogy ha csapatszinten is trófeákat is akar nyerni karrierje során, távozzon Londonból.

“Túlságosan tisztelem mind emberként mind játékosként Harry-t ahhoz, hogy tanácsot adjak neki. Ráadásul saját példámon is tudom, hogy egy ilyen döntés mennyire összetett, még az is elképzelhető, hogy nem Harry-é az utolsó szó.” – Idézi a The Athletic Shearert.

“28 éves lesz. Már csak a kora miatt is mondom, hogy fontos döntés előtt áll. Most van a csúcson, és a jelenléte garancia a gólokra. Persze nyilvánvaló, hogy egy jövőbeni érdeklődő a legjobb Harry Kane-t akarja 3-4 idényre szerződtetni, garanciát vár majd a gólokra tőle. Harry szerződtetése viszont nagyon nem lesz olcsó mulatság!” – Folytatta a Premier League korábbi legendás alakja.

“Daniel Levy és a Tottenham zseniálisat húzott azzal, hogy 2018-ban hat éves szerződést hosszabbítottak Harry-vel. A részükről ez abszolút fantasztikus üzlet volt, hiszen alaposan ‘bevédték’ legjobbjukat! Harry részéről viszont már akkor sem voltam meggyőződve arról, hogy számára is fantasztikus ez a szerződés… Pedig akkoriban sokkal pozitívabb volt minden a Tottenhamnél. Szerintem Harry-nek nincs esélye megnyernie az angol bajnokságot a Tottenhammel. Talán ha Moruinho távozik, kissé változhat a kép, de hatalmasat nem. Ráadásul jelenleg még azt se lehet biztosra venni, hogy indulhatnak a Bajnokok Ligájában, sőt! Nem látom realitását, hogy odaérjenek a TOp4-be. Harry-nek pedig fel kell tennie a kérdést magának: Elég ennyi?! Harry hatalmas játékos, aki nyerni szeretne, neki nyerni is kell valami nagy címet! Jelen állás szerint ha nyerni akar, váltania kell!”Így Shearer, aki nem az első – és vélhetően nem is az utolsó – Angliában, aki a távozásra buzdítaná Harry Kanet.