Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: Harry Kane máris a MU célkeresztjében

Már évek óta hangoztatják a Tottenham Hotspur illetékesei, hogy Harry Kane-t sosem adnák el egyik angol bajnoki riválisuknak se. A lassan klublegendává nemesedő csatár számára kinyilvánították, hogy csak külföldi sztárcsapathoz igazolhat. Állítólag mindez megváltozott.

Harry Kane és a Tottenham évek óta ácsingózik a nagy áttörésre, ám minderre sem a hazai, sem a nemzetközi porondon nem került még sor. A londoniak még csak trófeát sem nyertek, miközben Kane a világ egyik legveszélyesebb és legértékesebb támadójává lépett elő.

Az idén már 28. születésnapját ünneplő Kane egyenlő a hűség mintaképével. Bár az is lehet, hogy a spanyol vagy olasz topklubok egyszerűen nem bírtak érte annyit kínálni, mint amennyit a Spurs megkövetelt volna.

A Daily Mail kissé elrugaszkodott híre szerint a Spurs immár a ligán belül is hajlandó lenne elengedni Kane-t. Állítólag a „Sarkantyúsok” egy 150 millió fontos árcímkét szeretnének az angol válogatott csapatkapitányának nyakába akasztani. A cikk szerint erre kellene ráharapnia Kane régi „rajongójának”, a Manchester Unitednek.