Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Rivaldo szerint Messi az utolsó BL-meccsét játszotta a Camp Nouban!

A Paris Saint-Germain elleni kijózanító vereséget követően Lionel Messi jövőjét illetően újfent elindultak a találgatások. A Barca korábbi játékosa, Rivaldo is véleményt formált a témában.

Például az elnök székre pályázó Joan Laportával ellentétben már az egykori Aranylabdás brazil klasszis gondolatai közel sem lehetnek megnyugtatóak a katalán szimpatizánsoknak. Rivaldo ugyanis nem kertelt, szerint nem kérdés Messi távozni fog a katalán fővárosból.

“Az igazán szörnyű számomra az volt a PSG elleni találkozóban, hogy úgy gondolom Messit utoljára láthattuk a Camo Nouban BL-meccsen. A Barca többé nem tudja megadni Messinek, hogy a legfontosabb trófeákért harcolhasson.” – Idézi Rivaldot a katalán Sport című napilap.

“Messi jövője a PSG lehet! Most testközelből nézhette, mire képesek a párizsiak. Egy olyan csapatról beszélünk, amely garantálhatná a sikert Messinek!” – Folytatta 1999 Aranylabdása, aki szerint nem csak Messi, de a Barca minden egyes játékosa is tudja, hogy szinte lehetetlen lesz innen talpra állniuk a PSG elleni visszavágón.

“Hogy Messi formája visszaesett volna? Talán igaz, de ne feledjük, évekig az övé volt a felelősség a csapaton belül, ráadásul legjobb csapattársa, Luis Suárez is eligazolt az Atlético Madridhoz.” – Jegyezte még meg Rivaldo, hozzátéve azt is, hogy a Barca vezetésének hibát-hibára halmozó döntéseire (Szerinte a rossz vezetési-koncepció is Messi távozásához vezet – a szerk.) tökéletes példa Suárez elengedése az Atlético Madridhoz, amellyel mint mondta, ‘erősebbé tették riválisukat, mint valaha’.