Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Messi a Barcelonával akar győzni!”

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén súlyos vereséget szenvedő Barcelona csapatában továbbra is erősen kérdésés a PSG által folyamatosan csábított hatszoros aranylabdás kiválóság jövője…

 

Ugyanakkor a Barcelona közelgő, márciusi elnökválasztásának legnagyobb favoritja, a csapatot korábban már sikeresen irányító Joan Laporta teljesen biztos benn, hogy visszatérése esetén Lionel Messi maradni fog a katalán óriásklub alkalmazásában:

“Messi a Barcelonával akar győzni. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy Messi maradjon, igaz, néhány klub nagyon érdeklődik iránta. Leo trófeákat akar nyerni, nem csak pénzt keresni. Messi nem egy probléma a Barca számára, ő jelenti a klub bevételeinek a harminc százalékát.”

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. Több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában.

Messi 2004 óta több mint 700 tétmérkőzésen lépett pályára a Barca színeiben, és ha lehet hinni korábbi szavainak, akkor a mostani az utolsó szezonja a klubnál, nem titkoltan több csapat is szívesen látná őt

A Barcelona elnökválasztásán három jelölt mérettetheti meg magát: a toronymagas esélyes korábbi elnök, Joan Laporta mellett Victor Font és Toni Freixa harcolnak a posztért.