Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Mikel Arteta elégedetten nyilatkozott a tegnapi győzelem után

Mint ismert, az Ágyúsok sima 4-0-ás sikert aratott a Slavia Praha otthonában a hazai döcögős 1-1-es döntetlent követően, így nem is meglepő, hogy megdicsérte csapatát a spanyol.

Az Arsenal vezetőedzője, Mikel Arteta elmondása szerint csapata hatalmas önbizalommal lépett pályára a tegnapi Európa-liga mérkőzésen, ennek következtében nem meglepő, hogy sima győzelmet arattak a játékosai.

“Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, agresszívek voltunk, magasan letámadtuk az ellenfelünket. Folyamatosan veszélyesek voltunk a kapura és az is tetszett, hogy az első, meg nem adott gólunkra reagált a csapat. Nagyszerű gólokat szereztünk és fontos, hogy nem kaptunk gólt, sorozatban másodjára. Nagyon sokat segített nekünk a Sheffield United elleni mérkőzés, és az, ahogyan ott játszottunk, így ma önbizalommal telve léptünk pályára. Remek játékkal nyertünk, dicséret illeti a játékosaim” – nyilatkozta a spanyol szakember.

Az Arsenal az elődöntőben a korábbi trénere, Unai Emery által trenírozott Villarreal együttesével fog megvívni a döntőbe jutásért. A spanyol csapat a Tottenhamet kiejtő Dinamo Zagrebet búcsúztatta 3-1-es összesítéssel.