Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges védőre csaphat le a Manchester United – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint megannyi érdeklődő közül úgy tűnik, hogy a Manchester United lehet a győztes az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő és a közelmúltban edzőváltáson áteső Fiorentina rendkívül tehetséges és sokra becsült hátvédjéért folyó küzdelemben…

A The Sun információi szerint a Manchester United együttese lehet a végső befutó a Fiorentina sokra becsült védője, Nikola Milenkovic megszerzése iránt. Az angol forrás úgy tudja, hogy a “violák” hátvédje 38 millió font ellenében költözhet nyáron az Old Traffordra.

A 23 éves védő három évvel ezelőtt 5.1 millió euró ellenében került a Partizan Beogradtól a firenzeiekhez, akik ennek az összegnek most bizonyára legalább a tízszeresét kaphatják érte, ugyanis az általános vélekedés szerint nagyjából 50 millió euró körüli összeget fizetnének érte a kérői. Milenkovic a fiatal kora ellenére abszolút alapembere a toszkán csapatnak: a tavalyi szezonban 37, az azt megelőzőben pedig 34 mérkőzésen lépett pályára az olasz bajnokságban (Serie A), és az aktuális szezonban is van már 28 bajnoki fellépése, miközben 2018-as debütálása óta ugyancsak 28 alkalommal szerepelt hazája nemzeti válogatottjában.

A tehetséges hátvéd szolgálatai iránt a teljesség igénye nélkül korábban a két milánói gigász, az Inter és az AC Milan mellett a szigetországból a Liverpool, a Manchester United, a Chelsea és a Tottenham is élénken érdeklődött az elmúlt hónapok során.