Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Fiorentina (régi-)új edzője – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina gárdája Cesare Prandelli keddi lemondása után a szerdai napon megnevezte új vezetőedzőjét…

 

A várakozásoknak megfelelően a Fiorentina vezetősége a szerdai napon bejelentette, hogy a tavaly novemberben leváltott Giuseppe Iachini veszi át újra a csapat irányítását, miután a rutinos szakemberrel mostanáig élő szerződésben álltak.

A posztjára visszatérő 56 éves tréner 2019 decemberében, az elmúlt idény kellős közepén vette át a Fior irányítását Vincenzo Montella – éppen aktuális – ámokfutása után, és mivel felrázta a csapatot és bekormányozta a “Violákat” a tizedik helyre, a mostani idényre is megkapta a bizalmat. Iachinival azonban hét forduló alatt mindössze nyolc pontot szerzett a gárda, ezért novemberben menesztették és az egykori szövetségi kapitány, Cesare Prandelli vette át az irányítást, ám ő a minap felállt a kispadól, így most visszatérhetett Iachini a posztra.

A Fiorentina 28 forduló alatt szerzett 29 pontjával mindössze a 14. helyen tanyázik az olasz élvonal 20 csapatos mezőnyében, a szünet utáni folytatásban rögtön a Genoa elleni idegenbeli, fontos alsóházi rangadó várhat rájuk.