Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool szemelte ki a Barca támadóját – sajtóhír

Noha az utóbbi időben a felek közösen a maradás felé hajlottak, spanyol médiaértesülések szerint mégis elképzelhető a Barcelona támadójának távozása, akit a Liverpool csapata látna szívesen…

A Fichajes értesülései szerint a Liverpool együttese komolyan fontolóra vette, hogy az idei nyáron eladja Sadio Manét, a szenegáli támadó pótlása érdekében pedig a “vörösök” legfőbb célpontja a legutóbb a Juventus csapatával hírbe hozott Ousmane Dembélé lehet a Barcelona gárdájából.

Mint ismeretes, a 23 esztendős csatár az elmúlt szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Az idei kiírásban viszont újra egyre hasznosabb tagja tud lenni a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzés alatt tíz találatot jegyzett eddig a 2020-2021-es kiírásban, legutóbb például a 90. percben szerzett győztes gólt.

Dembélé egyelőre még mindig tudta beigazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól. Számos sérülése és pályán kívüli kihágása révén korábban sokszor adódtak nézeteltérései a klubon belül, de miután megannyi alkalommal hiába próbáltak meg eladni, úgy tűnik, hogy a régi-új elnök számítana a tehetséges csatárra, aki előtt adott esetben még hosszú jövő állhat a Camp Nouban.