Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: Új szerződést kaphat Guardiola egyik kedvence! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a legfrissebb sajtóértesülések szerint meghosszabbítaná Phil Foden szerződését. Az angol futballista új kontraktusa 2026-ig szólna és a fizetését is megemelnék.

A Mirror legfrissebb beszámolója alapján a Manchester City kész új szerződést kínálna Phil Fodennek. A 20 esztendős kiválóság nemrég egy nyilatkozatában elmondta, hogy nem tudná magát más csapatban elképzelni. A középpályás aktuális kontraktusa 2024 nyaráig érvényes, ezt toldanák meg további két évvel. A hírek szerint a hosszabbításhoz fizetésemelés is járna, aminek értelmében Fodennek 100 ezer fontra emelnék a heti fizetését, ezzel megtriplázva az aktuális keresetét.

Foden a 2017/18-as szezonban mutatkozott be a “Polgárok” felnőttei között, majd Guardiola fokozatosan beépítette őt a csapatba. Mára már szinte kihagyhatatlannak számít a City keretéből. Ebben a szezonban 41 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 13 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Összességében 115 meccsen ölthette magára a City mezét, ezeken a találkozókon pedig 28 találat és 21 assziszt a mérlege.