Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridban keres házat a PSG sztárja – sajtóhír

Az utóbbi időben ismét egyre több találgatás kelt szárnyra a Paris Saint-Germain világbajnok kiválóságának jövőjével kapcsolatban, és a legfrissebb információk szerint egyre valószínűbbnek tűnik már a nyári távozása…

A Goal információi szerint a Paris Saint-Germain kiválósága, Kylian Mbappé ügynöke a napokban elkezdett házat keresni a játékosnak Madridban, ami arra enged következtetni, hogy a világbajnok klasszis mielőbb a Real Madrid csapatához szeretne igazolni.

Mbappéval kapcsolatban már eddig is nyílt titok volt, hogy nem végig Párizsban képzeli el a jövőjét. A tehetséges játékos köztudattan gyermekkora óta a Real Madrid szurkolója, így bizonyára csak idő kérdése, hogy mikor fog a “blancókhoz” igazolni.

“Egyelőre még csak gondolkodom, de az biztos, hogy ha aláírok a PSG-nél, akkor sokáig itt maradok” – mondta néhány napja a csatár, akinek aktuális szerződése jövő nyáron jár le a francia klubnál, ezidáig azonban nem mutatott túl sok hajlandóságot annak megújítása iránt.

A 22 éves támadó az elmúlt szezonban 37 pályára lépés alatt már 30 gólt szerzett, és az aktuális kiírásban is már 41 meccsen 35 gól a mérlege. Ugyanakkor a legutóbbi beszámolók szerint a “királyi gárda” mellett a Liverpool csapata is érdeklődik iránta.