Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét megsérült a Barca támadója – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona a csütörtöki napon hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg francia légiósa sérülését…

A Barcelona együttese közösségi oldalain keresztül tudatta, hogy a csütörtöki tréningen a medencéjét fájlaló Ousmane Dembélé biztosan kihagyja a katalánok csütörtök esti, Getafe elleni bajnoki mérkőzését, és a további vizsgálatok elvégzéséig harcképtelen lesz. A játékosnak bizonyára néhány napot pihennie kell.

Mint ismeretes, a 23 esztendős csatár az elmúlt szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Az idei kiírásban viszont újra egyre hasznosabb tagja tud lenni a csapatnak, minden sorozatot figyelembe véve 38 mérkőzés alatt tíz találatot jegyzett eddig a 2020-2021-es kiírásban, legutóbb például a 90. percben szerzett győztes gólt.

A jövő nyáron lejáró szerződését Dembélé jövőre egyáltalán nem biztos a katalánoknál, nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Juventus és a Liverpool csapata egyaránt szívesen látná őt soraiban a következő szezontól.