Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Benzema vezérletével könnyedén nyert a Real Madrid! – videóval

Mindössze 4 vereséget szenvedett el a szezon során a Real Madrid a bajnokságban, ám az egyik ebből épp a Cadiz ellen volt. Most viszont egy percig sem forgott veszélyben a „Habfehérek” győzelme, akik magabiztos, 3-0-s sikert arattak.

Nagyon kevés lehetőséget hozott a félidő első fele. A Real igyekezett nyomás alá helyezni a hazaiakat, akik viszonylag jól állták a nyomást. A madridiak fölénye a 30. percben érett góllá, amikor büntetőhöz jutott a csapat. A tizenegyest Benzema értékesítette, Ledesma csak ujjheggyel érte el a labdát, hárítani nem tudott, 0-1! A vezetés megszerzését követően gyorsan megduplázta előnyét a Madrid. A 34. minutumban Benzema beívelését Odriozola fejelte a hálóba, 0-2! Nem sokkal később ismét a francia támadó volt a főszereplő, aki ezúttal Casemiro ívelésébe tette bele a fejét, 0-3! A második játékrészben a Real már nem törte magát, csak annyit adott ki magából, hogy őrizze előnyét. Zidane pihentetni is tudta kulcsfontosságú játékosait a mérkőzés második felében, így összességében minden az ő tervei szerint alakult. Győzelmével a Real holnap estig biztosan átvette a vezetést a tabellán a városi rivális Atleticotól.

Cadiz – Real Madrid 0-3 (0-3)
Helyszín:
Ramón de Carranza Stadion Vezette: A. Lahoz
Gólszerzők: –ill. Benzema (30. – büntető, 40.), Odriozola (34.)
Sárga lapok: Sanchez (8.), Isaac Carcelen (29.), Jonsson (42.), Akapo (90+2.) ill. Varane (24.), Nacho (46.), Marcelo (68.)
Kiállítás: -ill.-

Cadiz: Ledesma – Espino (Alejo 65.), Marcos Mauro, Fali, Isaac Carcelen (Akapo 46.) – Izquierdo, Jose Mari (Cala 46.), Jonsson – Sobrino, Negredo (Saponjic 46.), Sanchez (Lozano 46.) Vezetőedző: Alvaro Cervera

Real Madrid: Courtois – Nacho, Varane (Carvajal 61.), Militao – Odriozola (Isco 61.), Blanco, Casemiro, Marcelo (Gutierrez 74.) – Rodrygo, Benzema (Mariano 74.), Vinicius (Asensio 61.) Vezetőedző: Zinedine Zidane

 A mérkőzés összefoglalója:

A 31. forduló eredményei és további programja:

Szerda:
Levante 0–1 Sevilla
Osasuna 3-1 Valencia
Real Betis 0-0 Athletic Club
Alaves 2–1 Villarreal
Elche 1–1 Valladolid
Cadiz 0–3 Real Madrid

Csütörtök:
19:00 Atletico Madrid – Huesca (Tv: Spíler 2)
21:00 Granada – Eibar
21:00 Real Sociedad – Celta Vigo
22:00 Barcelona – Getafe (Tv: Spíler 2)

 

A bajnokság aktuális állása:

 

A góllövőlista állása: