Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbíthatnak az egyik kulcsemberükkel

Hiába írt alá öt és fél éves szerződést 2020 januárjában Bruno Fernandes, máris hosszabbíthat vele a Manchester United. Ez nem meglepő, annak fényében, hogy milyen hatással volt a portugál játékos jelenléte és játéka a csapat teljesítményére. 

A portugál karmester is hajlik az új szerződés aláírására, azonban egy komoly feltételhez kötötte a szignóját. Azt szeretné, ha a klub Paul Pogbával is hosszabbítana, mivel benne látja a csapat további fejlődésének a kulcsát. A két játékos nagyon jól megérti egymást a pályán és azon kívül is.

“Úgy gondolom, hogy amikor a legjobbakkal játszol, akkor te magad is közéjük akarsz tartozni. Számomra pedig Paul a világ egyik legjobb játékosa és azt gondolom, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki egymásból. Kifejezetten jó az, hogy a pályán kívül is remek a kapcsolatunk. Például most a többiekkel a Perudo nevű játékkal játszunk, de szoktunk kártyázni, valamint a Ludo nevű társasjátékkal is játszani. Úgy gondolom, hogy ez nagyon jó nekünk és a csapatnak is. Van, hogy csak hatan játszunk, de a többiek akkor is figyelnek és beleszólogatnak a játékba, hogy csináljátok így, vagy úgy. Ez jót tesz a csapatszellemnek.”

A francia világbajnok középpályásnak jövő nyáron jár le a szerződése. Tehát hamarosan eldőlhet a sorsa, hiszen ha nem sikerül vele hosszabbítani, még most nyáron kell eladnia a klubnak, hogy pénzt kapjanak érte, mert nem valószínű, hogy az egykor a világ legdrágább igazolását ingyen szeretné elengedni a klub.