Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Bale máris odabökött Mourinhónak!

Mint ismert, a Tottenham a Southampton legyőzésével kezdte meg a José Mourinho utáni időszakot. A Spursben stílusosan, a Mourinho által mellőzött Gareth Bale szerezte meg a vezetést, aki a lefújást követően oda is bökött egyet a portugál menedzsernek. 

A walesi szélső a BT Sport-nak adott nyilatkozatában rámutatott arra, hogy szerinte mi volt a legnagyobb gond Mourinhoval.

“Nagy csapat vagyunk, nagyszerű futballistákkal. Szükségünk van arra, hogy támadó focit játszunk, hiszen mindannyian támadni is akarunk. Ma este pont ezt tettük!” – Kezdte gondolamenetét Bale.

“Talán Mourinho elképzeléseivel volt a legnagyobb gond, hiszen mi támadó focit akartunk játszani!” – Folytatta a Real Madrid kölcsönjátékosaként Londonban szereplő Bale, aki reméli, hogy a hétvégi, Manchester City elleni Ligakupa-döntőre még gördülékenyebb lesz a csapat gépezete.

A 31 esztendős kiválóság ezt követően a Tottenham által is létrehozott Szuperligáról is beszélt. “Most az a legfontosabb, hogy az új menedzser munkáját segítsünk, megbarátkozzunk egymással. Türelmesnek kell lennünk Masonnel, még úgy is, hogy az idény végén járunk. Szerencsére a Szuperliga meghiúsult, aminek mindannyian nagyon örülünk, minden visszaállhat a normális kerékvágásba.”