Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbítana kolumbiai játékosával a Juventus! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus gárdája a legfrissebb sajtóhírek szerint kész új szerződést kínálni kolumbiai szélsőjének, Juan Cuadradonak. 

2015 nyara óta áll a Juventus szolgálatában Juan Cuadrado. A kolumbiai futballista először két évet kölcsönben töltött az “Öreg Hölgynél”, majd végleg 2017 nyarán vette meg őt a klub a Chelseatől 20 millió euró ellenében. Cuadrado azóta is meghatározó alakja a csapatnak, amelyben idén is már 33 alkalommal pályára lépett és 18 gólpassz fűződik a nevéhez ezeken a meccseken. A Juve még 2019-ben hosszabbított a 32 esztendős futballistával szerződést, amely 2022 nyaráig köti az együtteshez, ám a Gazzetta dello Sport legfrissebb értesülései szerint hamarosan egy újabb hosszabbítási ajánlatot tesznek a játékos asztalára, amely további egy évig a csapathoz kötné. A beszámolók alapján Cuadrado is hajlik a megegyezés felé, így hamarosan jöhet a hivatalos bejelentés is.

Cuadrado a Juve színeiben minden sorozatot figyelembe véve 215 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 17 gólt és 53 asszisztot jegyzett. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.