Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Griezmann szerint a saját kezükben van a sorsuk!

A Villarreal ellen duplázó francia támadó elégedetten értékelte csapat győzelmét, amely szerinte egyértelműen bizakodásra adhat okot számukra a La Liga véghajrája előtt. 

Mint ismert, a Barca szoros meccsen szerzett nagyon fontos három pontot a Villarreal otthonában. Griezmann szerint minden okuk meg van a bizakodásra – főleg úgy, hogy ezen nyilatkozat pillanatában még nem tudta, hogy az Atlético Madrid vereséget szenved az Athletic Bilbao otthonában.

“Amikor megszerezték a vezetést, nem estünk össze, egyértelmű választ adtuk a bekapott gólra. Magabiztosak voltunk, tudtuk, hogy képesek leszünk betalálni. Már csak azért is, mert a góljuk előtt három komolyabb lehetőségünk is akadt… Természetesen jobb, amikor mi szerezzük az első gót, és nem nekünk kell alkalmazkodni az ellenfélhez, de szerencsére sikerült fordítanunk!” – Kezdte a világbajnok játékos a Movistarnak adott nyilatkozatát.

“A saját kezünkben van a sorsunk. Meg akarjuk nyerni a La Ligát, ez pedig egy módon sikerülhet: ha a hátralévő meccseink mindegyikén három pontot szerzünk. Minden meccs innentől egy döntő a számunkra! Azok a csapatok akik jelenleg előttünk állnak, kedvezőbb helyzetben vannak, de igyekszünk mindent megtenni, hogy ez változzon!” – Folytatta Greizmann, aki még a Barcán belüli hangulatról is ejtett pár szót.

“Büszke vagyok arra, hogy a Barca játékosa lehetek, és ilyen fantasztikus csapattársakkal tehetem mindezt. Saját magamon is érzem, egyre jobban megy a játék, igazi csapat lettünk. Egy cél vezérel mindannyiunkat, mégpedig az, hogy minél sikeresebbek legyünk.” – Így a korábbi Atlétic-játékos, aki még megjegyezte, hogy korábbi csapatának fantasztikus szezonja van a bajnokságban, ám jó lenne, ha ezt sikerülne elrontaniuk a végére.