Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosával erősítene az Ajax! – sajtóhír

Belga sajtóértesülések szerint az Ajax a nyári átigazolási időszakban szeretné megerősíteni védelmét korábbi játékosával, Toby Alderweirelddel. A belga játékos iránt a PSV együttese is érdeklődik.

8 év után visszatérhet az Ajax együtteséhez Toby Alderweireld. A belga futballista jelenleg a Tottenham Hotspur játékosa, ám ebben a szezonban már messze nem kapott annyi lehetőséget, mint korábban. A VoetbalKrant legfrissebb értesülései szerint ezt szeretné kihasználni az Ajax gárdája és meggyőzni arról a 32 esztendős futballistát, hogy folytassa náluk a pályafutását. A lap beszámolója alapján az Ajax nagy riválisa, a PSV is azon dolgozik, hogy megszerezze Alderweireld játékjogát a Tottenhamtől.

Alderweireld 2005-ben csatlakozott az Ajax korosztályos csapataihoz, majd 2009-ben mutatkozott be a felnőttek között. Az amszterdami alakulattól 2013-ban távozott, akkor az Atletico Madrid igazolta le őt. A Tottenhamet 2015 nyara óta erősíti, amelynek színeiben 231 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 9 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti a londoni csapathoz. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.