Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Újabb spanyol fiatal érkezhet! – Sajtóhír

A katalán sportsajtó értesülései szerint Eric Garcia szinte biztosnak tűnő megszerzése után egy újabb fiatal spanyol játékos átigazolását fontolgatják Barcelonában.

A katalán Sport című napilap beszámolója szerint a Villarreal 21 esztendős kapusa, Marc Vidal keltette fel a Barca érdeklődését.

A ‘sárga tengeralattjárónál’ nevelkedő, spanyol utánpótlás válogatott hálóőrt hazájában a következő nagy kapusígéretnek tartják.

Ahogyan a Sport fogalmaz, a Barca tudván a Real Madrid, a Sevilla, a Levante vagy éppen a Vidal számára azonnal felnőtt kerettagságot kínáló Mallorca érdeklődéséről, konkrét lépésekre készül.

A fiatal kapus szerződése egyébként 2021 július 31-én lejár a ‘sárga tengeralattjárónál’, így amennyiben nem hosszabbítja meg kontraktusát, ingyen igazolhatóvá válik.

A Sport megjegyzi azt is, hogy a katalán fővárosból a nyáron vélhetően távozik majd a jelenlegi második számú hálóőr, Neto, akit fiatalokkal pótolna a Barca: Inaki Pena léphet elő Marc-Andre ter Stegen helyettesévé, míg a harmadik számú hálóőr Arnau Tenas lehet (…) Esetleg felkészül Marc Vidal?!