Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “nyerni akarunk a visszavágón”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája keddi esti elődöntőjében a Real Madrid és a Chelsea 1-1-s döntetlent játszott egymással, mellyel egyik fél sem lehet makulátlanul elégedett…

Zinédine Zidane véleménye mellett a Chelsea német menedzsere, Thomas Tuchel is megosztotta tapasztalatait a találkozót követően:

“Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést, agresszívan, magas színvonalon játszottunk. Megérdemeltük volna, hogy vezessünk az első félidő után. Sok helyzetünk volt és félhelyzetek is, ahol csak egy-egy pontos passz hiányzott. Sajnos egy pontrúgás után egyenlítettek, de ezen kívül nem hagytunk nekik esélyt a gólszerzésre. Kicsit csalódottak voltunk a szünetben, ezért fontos volt, hogy megőrizzük a nyugalmunkat és ne veszítsük el az önbizalmunkat. A második félidőben a sebesség és az iram csökkent, úgy tűnt, mintha egy kicsit el is fáradtunk volna. El kell fogadnunk a döntetlent és megpróbálni megnyerni a visszavágót.”

A párharc visszavágójára május 5-én, jövő szerdán kerül sor a londoniak otthonában, akik idegenben lőtt góljuk miatt most talán egy picit előnyösebb helyzetben érezhetik magukat.