Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Két kulcsjátékosával is hosszabbítana az Everton! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese hamarosan két meghatározó játékosával, Allannal és James Rodriguezzel is szerződést hosszabbíthat.

Carlo Ancelotti a nyári átigazolási időszakban két korábbi játékosával, Allannal és James Rodriguezzel erősítette meg az Everton keretét. A brazil és a kolumbiai játékos is igen jó első idényt produkált eddig új csapatában. A Marca legfrissebb értesülései szerint a két futballista jól is érzi magát a szigetországban, így mindketten készek lennének meghosszabbítani szerződésüket. Jamest 2022, Allant 2023 nyaráig köti aktuális kontraktusa az Evertonhoz. A brazil középpályás nemrég egy interjúban is kifejtette, hogy szívesen maradna még  hosszú évekig a klub kötelékében:

Otthon érzem magam itt. Nagyon boldog vagyok és remélem még hosszú évekig itt maradhatok, hogy mindent megtegyek a csapatért, és hogy nyomot hagyjak a szurkolók szívében.

Allan ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 20, míg James 25 mérkőzésen lépett pályára. Utóbbi 6 gólt és 9 gólpasszt tett be a közösbe.