Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 milliós csatárt igazolhat a Chelsea – sajtóhír

Az elmúlt nyáron kőkemény költekezés után az aktuális nyári átigazolási időszakra sem tervez másként a Chelsea csapata, hiszen a szigetországi sajtó értesülései szerint egy igazi sztárcsatárra készülnek lecsapni a londoniak…

A The Sun értesülései szerint a Chelsea együttese 105 millió eurós ajánlatot készül tenni a nyári átigazolási időszakban az Inter csapatának Romelu Lukaku játékjogáért cserébe, akinek eladására az olasz sajtó szerint nyitottak lehetnek a milánóiak.

A 27 éves erőcsatár másfél évvel ezelőtt klubrekordot jelentő 80 millió euróért cserében szerződött a Manchester United együttesétől a milánói gárdához. Lukaku hamar megtalálta a helyét az olasz klubnál, és az első szezonjában 51 tétmeccsen 34 találatot szállított, és egyelőre a második évében sem tétlenkedik, hiszen a bajnokságban 32 meccsen 21-szer, minden sorozatot figyelembe véve pedig 40 találkozó leforgása alatt 27 alkalommal vette be az ellenfelek kapuit. Félelmetes formában van, és nélkülözhetetlen alapemberré vált. Annak idején 2011 és 2014 között már szerepelt a “kékek” alkalmazásában, azonban mindössze 15 tétmeccsen viselte a csapat mezét, rendre kölcsönadták őt.

Lukaku potenciális távozásával párhuzamosan az Inter a nála olcsóbb fizetési igényekkel rendelkező Lautaro Martínez szerződését hosszabbítaná meg.