Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat legjobbjával az Inter – sajtóhír

Megbízható olasz források szerint jól haladnak a tárgyalások az Inter és feltörekvő leendő klasszisa között az esetleges szerződéshosszabbításról…

 

Többek közt Gianluca Di Marzio is megerősítette, hogy a Coppa Italiában rangadót nyerve továbbjutó Inter vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat argentin csatárzsenije, Lautaro Martínez aktuális szerződése megújítása érdekében.

A La Gazzetta dello Sport egyenesen úgy tudja, hogy a gólerős támadó 2023-ig érvényes szerződését újabb egy évvel hosszabbítanák meg, miközben éves fizetése a mostani 2.5 millió euróról 4.5-re emelkedne (de mégsem 7.5-re, mint arról a világjárvány előtt szó volt), és eltörölnék a 111 millió eurós kivásárlási árat.

Martínez megszerzése iránt korábban a Barcelona és a Manchester City is komolyan érdeklődött, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy komolyan gondolja a jövőjét a milánói klubnál. A 23 éves támadó minden sorozatot figyelembe véve 21 találatot szerzett az elmúlt szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott. Az aktuálisan futó idényben Martínez 17 fellépés alatt 9 bajnoki gólt szerzett, összességében pedig tíz alkalommal volt eredményes Romelu Lukaku szárnysegédjeként.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 21 mérkőzésen 11 gólt szerzett az argentin válogatottban.