Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Hertha elnöke kiáll Dárdai Pál mellett

Ahogyan arról beszámoltunk, az elmúlt héten Dárdai Pál is megfertőződött a koronavírussal, és a csapaton belüli több pozitív eset miatt a teljes keret karanténba került és három mérkőzésüket elhalasztották, május 3-tól azonban a csapat visszatér a pályára, hogy kiharcolja a bennmaradást…

Az erőltetett bajnoki hajrára készülő Hertha BSC klubelnöke, Werner Gegenbauer a minap a Sport Bild részére adott interjúban elárult, hogy szívesen dolgozna együtt a továbbiakban is Dárdai Pál vezetőedzővel:

“Megemelem előtte a kalapomat, hogy elvállalta ezt a feladatot, és azt is el kell mondanom, hogy Pál tovább fejlődött, sokkal figyelmesebbé, kiegyensúlyozottabbá, ugyanakkor igényesebbé is vált.”

Mint ismeretes, Dárdai 2015 februárjától a 2018-2019-es idény végéig már irányította a Herthát, majd a klub utánpótlásában dolgozott, azonban idén januárban ismét vezetőedzőnek nevezték ki a felnőtt csapatnál.

A Hertha koronavírus-fertőzések miatt az elmúlt három fordulóban nem lépett pályára, így a vetélytársak közül többen megelőzték őket, és a kiesést jelentő, 17. helyre csúsztak vissza, miután a Köln és a Mainz hat-hat, a Bielefeld pedig négy pontot szerzett mostanság.

A bajnoki szezonból még három teljes forduló van hátra, közben a berliniek hat mérkőzést fognak lenyomni. Az erőltetett menet május 3-án, jövő hétfőn kezdődik, mely során a Hertha gyakorlatilag folyamatosan játszani fog, az ellenfelek között pedig többnyire alsóházi csapatok szerepelnek.

A bajnokság aktuális állása