Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: “A második félidőben igazi identitást mutattunk”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén a Manchester City 2-1-es győzelmet aratott a Paris Saint-Germain otthonában, és nagyon közel került a fináléhoz…

A Manchester City spanyol menedzsere, Pep Guardiola érthető módon elégedetten nyilatkozott a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:

“Jól kezdtünk, de gólt kaptunk, utána pedig nagy nyomás alá kerültünk. A második félidő azonban minden elemében kitűnő volt, igazi identitást mutattunk. Nagyon fontos, hogy két gólt szereztünk idegenben, de nagyon kemény visszavágó vár ránk. Az ellenfél gólja után nem birtokoltuk eleget a labdát a legfontosabb pozíciókban. A Citynek nincsenek nagy tapasztalatai a BL-elődöntőkből, amit szeretnék, az az, hogy a második mérkőzésen is önmagunkat adjuk.

A saját játékunkhoz kell ragaszkodni, ha ezt játsszuk, akkor nem lehet baj. Néha idő kell ahhoz, hogy ellazulj, és önmagad légy. A második félidőre változtattunk egy kicsit a letámadásainkon, de nem egyszerű ezt végrehajtani a Neymar, Kylian Mbappé, Ángel Di María hármas ellen. Nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel.”

A Bajnokok Ligája-elődöntő párharcának második mérkőzésére jövő kedden kerül sor az Etihad Stadionban.