Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Szerencsés gólokat lőttek, de több helyzetük volt…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén a Manchester City 2-1-es győzelmet aratott a Paris Saint-Germain otthonában, és nagyon közel került a fináléhoz…

A Paris Saint-Germain argentin trénere, Mauricio Pochettino a vezetésről elveszített mérkőzés után csalódottnak tűnt a meccs utáni sajtótájékoztatón:

“Két, egymással teljesen ellentétes félidőt láthattunk. Az első játékrészben jól játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, és megérdemelten vezettünk. Aztán viszont a második félidőben aztán jobb volt a City, két szerencsés gólt szerzett, ám el kell ismerni, akkor is több helyzete volt. Nagyon csalódottak vagyunk a két kapott gól miatt, nehéz elfogadni, hogy ez történik velünk egy elődöntőben. Igazán fájdalmas érzés.

A második játékrészben a City sokkal összeszedettebb volt, nem tudtunk megbirkózni velük. Agresszívebben futballoztak, nehéz volt visszaszerezni tőlük a labdát. A futball nem lehet meg hit nélkül, a visszavágón megpróbálunk nyerni, gólokat lőni. Természetesen nagy nyomás alatt vagyunk, de a futball már csak ilyen.”

A Bajnokok Ligája-elődöntő párharcának második mérkőzésére jövő kedden kerül sor az Etihad Stadionban.