Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Luis Suráez baráti jó tanácsa Messinek!

A szezon végéhez közeledve újra felerősödnek majd a Lionel Messi barcelonai jövőjéről szóló híresztelések – Amelyek talán nem is olyan légbőlkapott információk?! Erre enged következtetni, hogy az argentin zseni jó barátja és korábbi harcostársa, Luis Suárez is megszólalt már a témában.

Az FC Barcelonától a mostani idény előtt az Atlético Madridhoz szerződő uruguayi klasszis legutóbb a TV3-nak adott hosszabb interjút, ahol megkérdezték arról, hogy mit gondol, Messi és a Barca útja vajon elválhatnak? Suárez nem gondolkozott sokat a válaszon.

“Nem gondolom, hogy jó döntés lenne távoznia! Barátként, az én véleményem, hogy nem szabadna távoznia. A Barca mindent megadott Leonek, és ez fordítva is igaz. Barcelona az ő otthona. Nem tudom őt elképzelni más klub színeiben!” – Kezdte gondolatmenetét az Atlético csatára.

“A végső döntést Leo fogja meghozni. Tudom, hogy számára az lesz a döntő, hogy ott fejezze be a karrierjét, ahol boldogabb lehet.” – Így Suárez.

Érdekesség, hogy az Atlético csatárával készített interjú után a TV3 úgy értesült, hogy Messi ha hosszabbít is a Barcával, két évre tenné mindezt, majd az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) fejezné be pályafutását.

 

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket…