Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “El kell fogadnunk a vereséget”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Barcelona a csütörtöki napon váratlan, 2-1-es vereséget szenvedett hazai környezetben a Granada együttesétől a spanyol bajnokságban…

A spanyol bajnokság (La Liga) gigászi hajrájában a bajnoki címért folyó versenyfutásban érdekelt Barcelona együttese a hajrában hihetetlen körülmények között szenvedett 2-1-es vereséget a Granada ellen, mely után a katalánok holland vezetőedzője, Ronald Koeman sem volt elégedett:

“A második félidőben a védelemben voltak problémáink, a koncentrációnk nem volt jó. Sok helyzetet kialakítottunk az egy-nullás vezetésnél, de nem tudtunk figyelmesek maradni. Ezért veszítettük el a találkozót, amit el kell fogadnunk, de csalódottak vagyunk, hiszen nagy lehetőséget szalasztottunk el.”

A holland edző saját maga kiállításával kapcsolatban hozzátette: “nem sértettem meg a negyedik játékvezetőt, holott Carlos Naval állítása szerint ez történt. Úgy érzem, inkább csak a figyelem középpontjába akart kerülni. Mondtam valamit tiszteletteljesen, de ő erre nem a legszebben válaszolt.”

A Barca öt fordulóval a vége előtt két ponttal van lemaradva a harmadik helyen az éllovas Atlético Madrid csapatától.