Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozni akar a Spurs ikonja – sajtóhír

Egybehangzó szigetországi lapinformációk szerint a múlt hétvégi elveszített Ligakupa-döntő után a Tottenham saját nevelésű klasszisa el szeretné hagyni csapatát, és sokan már kész tényként veszik a mielőbb bekövetkező váltást…

A Football Insider információi szerint a Tottenham kiváló csatára, Harry Kane meghozta döntését, mely szerint el akarja hagyni csapatát. A forrás szerint a támadó arról is beszélt, hogy szeretné megdönteni Alan Shearer angol bajnoki gólrekordját, így továbbra is mindenképpen a Premier League-ben maradna.

A Spurs 27 esztendős saját nevelésű játékosa jelenleg már a nyolcadik szezonját tölti a londoniak első csapatában, és a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. Kane az utolsó három szezonjában többször bajlódott sérülésekkel is, kevesebb lehetőség jutott számára, így két évvel ezelőtt 17, tavaly 18, az aktuálisan zajló idényben pedig eddig 21 találatot jegyzett a bajnokságban.

Az angol válogatott kapitánya és a 2018-as vb-gólkirály ugyanakkor minden sorozatot figyelembe véve 331 mérkőzésen 219 gólt szerzett a Tottenham színeiben, amely mindenképpen tekintélyt parancsoló mutató.

A szigetországi sajtó szerint hazájából a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City egyaránt szívesen látná őt soraiban.