Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta kiválóságát a Fiorentina – sajtóhír

Megbízható értesülések szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina csapata egy bizonyos összeg ellenében hajlandó lenne eladni nyáron újdonsült gólfelelősét…

 

Az olaszországi átigazolási szakértő, Gianluca Di Marzio információi szerint a Fiorentina csapata 60 millió euróban állapította meg azt az összeget, amelyért nyáron hajlandóak lennének túladni a számtalan topcsapat által figyelt Dusan Vlahovic játékjogán.

A hírek szerint a Serie A-ból az AC Milan és az AS Roma vinné a játékost, míg a korábbi szigetországi beszámolók értelmében az Arsenal és a Tottenham egyaránt kiszemelte őt, a spanyol lapok pedig a közelmúltban az Atlético Madrid bejelentkezéséről számoltak be irányába, ő maga a minap a Borussia Dortmundról beszélt.

Vlahovic 2018-ban a 18. születésnapját követően csatlakozott a Partizan Beogradtól az olasz együtteshez. A Fior soraiban az első idényében tíz bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget a 2018-2019-es évad tavaszi felében. A következő szezonban epizódszereplőként követelt magának egyre több játékpercet, és a 2019-2020-as kiírást 30 fellépés alatt hat találattal zárta. Tavalyi góltermését már mostanra megduplázta, és 17 találatnál jár 32 fellépésről, amikor még öt forduló hátra van a szezonból, így egy csapásra az európai futball egyik legfelkapottabb támadója lett.

A 21 éves támadó aktuális szerződése még 2023-ig érvényes a “violáknál”, akik így bizonyára alaposan meg fogják kérni az árát eladása esetén. A nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja 25 millió euróra becsli a játékos értékét, de ha valaki tényleg meg akarja őt venni, ennél többet kell majd fizetni érte.