Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fiorentina gólvágója Haaland mellé vágyik!

A Fiorentina ihletett formában futballozó szerb csatára, Dusan Vlahovic a napokban motivációjáról, fejlődéséről, vagy éppen példaképeiről adott hosszabb és tanulságosa interjút.

“Figyelem őt. Próbálom elemezni a játékát, megérteni a mozgását. Ezt követően már csak magamra, a saját erősségeimre és gyengeségeimre kell koncentrálnom. Talán azt mondják majd elbizakodott vagyok, vagy hogy nem járok két lábbal a földön, de úgy hiszem, hogy kemény munkával és elkötelezettséggel eljuthatok arra a szintre ahol Haaland áll.” – Idézi az olasz La Repubblica a 21 esztendős csatárt.

“Máris érzem magamon a felelősséget. Amikor két gólt szerzel egy meccsen, de vagy a csapat legfontosabb játékosa, de amiko két meccsen át nem találsz a hálóba, máris kudarcként beszélnek rólad. Megszoktam már, hogy ez így működik. Csak is a futballra akarok koncentrálni, a fejlődésemre, és arra, hogy mindvégig a földön járjak. Minden nap keményen dolgozok a fejlődésért. Próbálok különböző dolgokat az edzéseken. Ott van Cristiano Ronaldo, mindannyian tudjuk róla, hogy micsoda munkamániás, a lételeme az edzés még olyan sikerek után is, amiket elért. A másik példaképem Zalatan ibrahimovic. Amikor elkezdtem gólokat lőni, még üzenetet is írt: ‘Sok sikert kívánok mindenhez, neked pedig személyesen a legjobbakat!’
Szerbül írta, az anyanyelvemen. Elképesztően büszke voltam erre, hiszen gyerekkorom egyik futballhőséről van szó!” – Folytatta tovább Vlahovic, majd a jövőjéről sejtelmesen csupán annyit mondott, hogy ‘bármi történhet’.

Egy biztos, szinte óriási meglepetéssel érne fel, ha a Serie A-ban jelenleg 0,57-es gól/meccs mutatóval bíró fiatal szerb csatár a következő szezont is a jelenleg még a kiesés elől is menekülő Fiorentinában töltené.