Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Piqué (is) drámai véghajrára számít a bajnokságban!

Az FC Barcelona középhátvédje, Gerard Piqué a Valencia elleni győzelmet követően a bajnoki versenyfutásra is kitért. A világ -és Európa-bajnok középhátvéd az utolsó pillanatig tartó, drámai véghajrára számít a La Ligában. 

“Remélhetőleg listavezetők tudunk lenni a következő meccsünk után!” – Kezdte gondolatmenetét Piqué.

“Ha esélyt kapunk, és élre állunk, már nem hibázhatunk. Könnyen lehet ugyanis, hogy aki a következő fordul után az élen áll majd, az meg is nyeri a bajnokságot!” – Folytatta a Barca hátvédje, aki a hétvégén rendezendő Barca – Atlético és Real Madrid – Sevilla derbikre utalt.

“Nem mondanám, hogy a saját kezünkben van a sorsunk, de ha megnyernénk a hátralévő négy meccsünket, akkor jó esélyünk lehet megnyerni a La Ligát. Elképesztő munkát fektettünk a szezon második felében abba, hogy visszaküzdjük magunkat a tabella elejére, és ott lehessünk a végelszámolásnál. Most már végig harcolni fogunk!” – Folytatta Piqué, aki szerint ‘időnként szenvedtek a Valencia ellen, de a győzelem jó üzenet mindenkinek, főleg a szurkolóiknak azt illetően, hogy a csapat valóban mindent meg akar tenni azért a bajnoki elsőségért.

Piquével a soraiban a Barca különösen sokat tehet azért, hogy igazán drámai legyen a bajnoki hajrá, hiszen május 8-án, szombaton a listavezető Atlético Madridot látják vendégül a Camp Nouban.