Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: “Mindenki nagyra értékelheti az eredményt”

Ahogyan arról beszámoltunk, az Atalanta tegnapi döntetlenjével az Inter csapata bebiztosította az olasz bajnokság (Serie A) 2020-2021-es kiírásának megnyerését, és hatalmas ünnepély vette kezdetét Milánó főterén…

 

A bajnok Inter csapatának vezetőedzője, Antonio Conte természetesen nem hagyhatta ki az alkalmat, hogy a bírálóinak üzenjen:

“Azt hiszem, ezt az eredményt a korábbi kétkedők is nagyra értékelik. Azért jöttem Milánóba, hogy három éven belül bajnoki címig vezessem a csapatot, és ez sikerült. Úgy vélem, itt különösen fontos az, hogy hű maradj önmagadhoz, és én a legnehezebb helyzetben is így tettem.”

A korábban az olasz válogatottat is irányító 51 éves leccei szakember az ötödik bajnoki címét ünnepelte edzői pályafutása során a harmadik különböző csapat élén. A Juventus mostanáig tartó hegemóniája Conte irányításával kezdődött, az első három Scudettót, vele nyerte az együttes, a tréner később a Chelsea-vel megnyerte a PL-t 2017-ben (és egy évvel később a FA-kupát is), most pedig a milánói gárdát juttatta a bajnokság tetejére.