Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus kapusát igazolná le az Everton! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese a nyári átigazolási időszakban a Juventus játékosával, Wojciech Szczesnyvel erősítene kapusposzton.

Carlo Ancelotti feltett szándéka, hogy a nyár folyamán megerősítse csapata védekezését. Ennek egyik legfontosabb szegmense a kapusposzt, ahol a hírek szerint az olasz mester nincs megelégedve Jordan Pickford teljesítményével. Ancelotti szeretne versenyhelyzetet teremteni az angol válogatott hálóőr számára, ezért a Juventus kapusát Wojciech Szczesnyt igazolná le. A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Juve hajlandó is lenne eladni a lengyel portást, amennyiben sikerülne a csapathoz csábítani a lejáró szerződésű Gianluigi Donnarummát. Az olasz lap beszámolója alapján az Everton igen olcsón, 10 millió euró körüli összegért megszerezhetné a rutinos kapust, aki jól ismeri Angliát, hiszen korábban hosszú évekig védte az Arsenal kapuját.

Szczesny 2017 nyara óta erősíti a Juventust. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 134 meccsen lépett pályára, amelyekből 53-at kapott gól nélkül hozott le. Szerződse 2024 nyaráig köti az “Öreg Hölgyhöz”. Piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.