Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan szurkolói elbeszélgettek a lejáró szerződésű játékossal

Miután továbbra sem tisztázódott az AC Milan lejáró szerződésű kapusának jövője, és már a rivális Juventus is kacérkodik a leigazolásával, a Rossoneri szurkolói fontos kéréssel fordultak (egykori) kedvencük felé…

 

A Sky Sport Italia beszámolói szerint a szombati megnyert mérkőzés előtt néhány órával az AC Milan szurkolói az edzőközpontnál találkozót kértek a lejáró szerződésű Gianlugi Donnarummával. A kapus eleget tett a kérésnek, a megbeszélésen pedig a drukkerek nyíltan megkérték őt, hogy ha nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését, akkor ne lépjen pályára jövő héten a Juventus elleni rangadón, mert tartanak tőle, hogy nem nyújtaná a legjobb teljesítményét.

A 22 esztendős kapus az évek során már többször eljátszott a távozás gondolatával, de egyelőre maga is maradni szeretne a csapatnál, és nehéz lenne elképzelni, hogy pont akkor hagyná el ingyen a klubját, amikor életében először 2021 őszétől nagy eséllyel kipróbálhatná magát a Bajnokok Ligájában is a csapat színeiben. Így alighanem valószínűsíthető, hogy valamilyen formában hamarosan megállapodás születhet a kapus új szerződéséről, amennyiben viszont nem így lesz, több csapat is sorban áll a szolgálataiért, és állítólag már a klubvezetés is elkezdte keresni a lehetséges alternatívákat a pótlása érdekében.

Donnarumma fiatal kora ellenére már a hatodik szezonját tölti az AC Milan első számú kapusaként, eddigi karrierje során 247 tétmérkőzésen védhette a patinás milánói egylet kapuját.