Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a PSG játékosai szerint a bíró káromkodva beszélt velük

Mint ismert, a Manchester City legyőzte a francia együttest 2-0-ra a kedd este folyamán a BL elődöntőjének visszavágóján, – így kettős győzelemmel jutottak be a fináléba – ahol a vendégek játékosai szerint a játékvezető trágár szavakat idézett feléjük.

A Paris Saint-Germain játékosaiból elsőre azt hinné az ember, hogy a csalódottság beszél, de elfogadták kiesésüket az angol éllovassal szemben, azt viszont nem viselték jól, hogy Björn Kuipers játékvezető nem éppen szép szavakat irányított feléjük, ezt két labdarúgó is megerősítette.

Az egyik Ander Herrera volt, aki elmondta, hogy csapattársát, Leandro Paredest illette a “f*ck off” kifejezéssel a holland sporttárs, ami magyarul annyit jelent: “b*zd meg”. “A játékvezető csúnyán odaszólt Leandro Paradesnek, ha mi ilyet mondunk, akkor azért több meccses eltiltás jár.”

A másik pedig Marco Verratti volt, aki nem a Parades féle esetet hallotta, hanem ő neki mondta ugyanezeket a szavakat Kuipers. “Nekem is többször mondta. Ha én ilyet teszek, akkor tíz meccsre eltiltanak. Sokat szoktam beszélni a bírókkal, de ilyet sosem mondok nekik.”