Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák: “Tudnék még segíteni a válogatottnak!”

A másodosztályban szereplő Debreceni VSC csapatkapitánya a minap a Magyar Nemzet hasábjain a magyar válogatott csütörtöki Eb-kerethirdetésével kapcsolatban adott interjút…

 

A magyar válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázs sok egyéb mellett elárulta, hogy úgy gondolja még tudna segíteni a magyar válogatottnak a tavalyról idén nyárra halasztott Európa-bajnokság során, és nagyon örülne a meghívásnak:

“Szerintem óriásit üvöltenék, ha rajta lennék a listán… A viccet félretéve, természetesen hatalmas öröm és büszkeség töltene el, ha újra helyet kapnék a keretben. Ha a szövetségi kapitány úgy dönt, hogy akár csak a jelenlétemmel is tudok segíteni a csapatnak, a stábnak, és ezt én sem érzem másképp, akkor elképzelhetetlen, hogy ne vállaljam a szereplést és ne tegyek meg minden tőlem telhetőt akár a pályán, akár az öltözőben.

Amikor visszatértem Debrecenbe, eleinte mérkőzéshiánnyal küszködtem, nagyon sokat hagytam ki, és én sem voltam elégedett a teljesítményemmel. A kemény munkának és a sorozatos meccsterhelésnek köszönhetően ma már örömmel mondhatom, hogy fizikailag és mentálisan is remekül érzem magam. Szerencsére ez most már nemcsak a gólpasszokban, hanem a gólokban is megmutatkozik. Bátran ki merem jelenteni: igen, tudnék segíteni a válogatottnak!

A válogatott mindig is a szívügyem lesz, szent dolog! Természetesen továbbra is keményen készülök, hogy a teljesítményemmel kivívjam a válogatott meghívót, és soha nem teszek le arról a retinámba égett képről, amely szerint egyszer még telt ház előtt képviselhetem Magyarországot.”

A magyar válogatott bő Európa-bajnoki keretét Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön 13 órától fogja nyilvánosságra hozni.